Kiekkokoulu 2023-24
Julkaistu: 29.07.2023 18.07

Kiekkokoulu 2023-24

Kuparikiekon kiekkokoulu käynnistyy 14. elokuuta ja kestää huhtikuun puoleen väliin. Kiekkokoulu on tarkoitettu kaikille innokkaille tytöille ja pojille, jotka ovat halukkaita opettelemaan jääkiekon alkeita ja perustaitoja mukavassa ja turvallisessa ympäristössä.

Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa maanantaisin ja torstaisin klo 17–17.50. Harjoituksien lisäksi kiekkokoulu osallistuu Patajunnuturnauksiin noin 10 krt/v, jossa pelaajat pääsevät kokeilemaan oikeita pelejä saman ikäisiä ja tasoisia joukkueita vastaan.

Pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu jääkiekkokypärä, kaulasuoja, polvisuojat, hanskat, maila ja luistimet. Kiekkokoululta löytyy muutamia lainavarusteita, joita voi tarvittaessa lainata. Varuste hankinnoissa saa lisätietoja joukkueen johtajilta tai valmentajilta.Tästä LINKISTÄ löydät ohjeituksen varusteiden hankintaan.

Kiekkokoulun kuukausimaksu on 35 €/kk, johon sisältyy mm. jääharjoittelun, turnaukset ja ilmaisen pääsyn Kuparikiekon edustusjoukkueen kotiotteluihin. Kuukausimaksut laskutetaan aina kuun alussa ja lasku tulee sähköpostiin.

Jokaisen osallistujan / osallistujan vanhemman tulee hankkia lapsipelipassin. TÄSTÄ pääsee näkemään pelipassiluokat. Kiekkokoulu rekisteröiminen maksaa 7 €, johon sisältyy vakuutus. Lapsipelipassi maksaa 25 € sisältäen vakuutuksen. Vakuutuksen osuus on 12 €. Jokainen vanhempi vastaa itse pelaajan vakuutuksesta, joka kattaa mahdolliset vahingot ja tapaturmat. Tästä LINKISTÄ pääset hankkimaan lapsipelipassin. Vanhemman / huoltajan pitää ensin rekisteröityä suomisportiin, ennen kuin pääsee ostamaan seurapassia ja vakuutusta.

Kysyttävää ota rohkeasti yhteyttä joukkuejohtajiin,

Annikki Kärkkänen

Puh. 044 3131959

Joni Kärkkänen

Puh. 0445336181

Ilmoittaudu mukaan vauhdikkaaseen ja hauskaan harrastukseen.

Vielä kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajiin

Annikki Kärkkänen

puh 0443131959

s-posti annikki.teiniranta@gmail.com

Joni Kärkkänen

puh 0445336181

s-posti jkarkkanen@gmail.com