Edustus, Länsirannikon 2-Div.

KuKi - LaJy  5 - 3

Puustelli-Areena

C'MOON!!! SARJAKÄRKI NURIN 5-3 !!!

Raikas, taisteleva ja voitonnälkäinen KuKi iski tänään sarjakärki Lajyn nippuun lukemin 5-3.

Ensimmäinen taistelu nähtiin jo ennen ottelun alkua kun Niemen kanssa samat rituaalit omaava vierasjoukkueen pelaaja kamppaili kumpi poistuu viimeisenä jäältä, tästä selvittiin Niemen herrasmiesmäisellä käytöksellä.

Kotijoukkue sai salama-alun ensimmäisessä vaihdossa pelin kääntö natsaa ja Patun avauksesta Jere.L jatkaa Seväsen 2vs1 hyökkäykseen, tulinen rannelaukaus takayläseen 1-0.
4minsan kohdalla vierailija tasoihin mutta eipä säikähdä kotinippu tätä vaan hyökkäysalueen syötönkatko, Jere Lehtonen katkaisee ja siirtää Seväselle, jonka passi takatolpalla ja tänään valmennusvastuussa ollut E.Järvistö ei erehdy.
Erä oli melkoisen tasainen ja torjunnatkin 10-11.

Toisen erän alkuun tapahtuu, Virta boksiin ja ai että sitten nähdään alivoimataidetta ala-KuKi. Jesse Lehtosen aloitusvoitto, jonka Paksu-Pepe jatkaa Paksu-Jasselle joka polkaisee karkuun.. ai että kämmen-rysty ja 3-1.
Saman ylivoiman aikana kuitenkin Lajy tulee maalinpäähän.
Ennen erän puoliväliä jäähyilee vierailija kahdesti ja tätä ei KuKi jätä käyttämättä. Jesse.L ja Mäkinen passaavat Ruususelle jonka one-timer pamahtaa alanahkaan 4-2. Hyvin maskissa olleelle Hakaselle iso + .
Sitkeä vierailija tulee taas eränlopussa maalinpäähän sekavan tilanteen päätteeksi.

KuKi istuu vuorostaan kolmannen erän alkuun kahdesti jäähyllä mutta ei pysty Jyske tasoittamaan peliä vaan sitoutunut kotijoukkueen pelaajisto kestää ja erityisesti Oksman maalissa on rauhallinen, sekä varma.
Sitten ottaakin vierailija boksin ja tulkaahan nyt sieltä Porin kummiseurasta katsomaan miten niitä yv-häkkejä isketään! Ruusunen piiskaa viivasta limppua häkille, jonka Hakanen ohjaa ja Mäkinen iskee karakiekon pönttöön 5vs3.
Loppuerässä oli vierailijalla kaksi ylivoimaa mutta ei onnistunut kotijoukkueen muuria murtamaan vaan KuKi pelasi fiksusti ottaen hienon 5-3 voiton.

Tänään Rantte-palkinnolla palkittiin Juhani Oksman joka oli oikeilla hetkillä vakuuttava.
Edustus pelaa ensi viikolla vieraissa kun Luja HT asettuu Huittisissa vastaan.

Tilastot

5 - 3

LaJy
2 - 12 - 21 -
0'MaaliSevänen Santeri
0'MaalisyöttöLehtonen Jere
0'2. maalisyöttöKuusisto Patrik
6'MaaliJärvistö Erno
6'MaalisyöttöSevänen Santeri
6'2. maalisyöttöLehtonen Jere
22'MaaliKulmala Jasse
22'MaalisyöttöLehtonen Petteri
30'MaaliRuusunen Joona
30'MaalisyöttöLehtonen Jesse
30'2. maalisyöttöMäkinen Severi
49'MaaliMäkinen Severi
49'MaalisyöttöHakanen Teemu
49'2. maalisyöttöRuusunen Joona