Edustus, Länsirannikon 2-Div.

KuKi - VG-62  5 - 9

Puustelli-Areena

Viime kauden mestari maineensa veroinen.

VG-62 oli tänään tyly vieras Puustelli Areenalla vieden pisteet mukanaan lukemin 5-9.

Ensimmäinen erä oli laadukasta 2divarijääkiekkoa, jossa molemmilla oli laadukkaita paikkoja ja vaikuttikin että erä jää maalittomaksi mutta niin vain VG-62 kihautti kirvelevästi 4sekunttia ennen taukoa ylivoimalla 0-1 taukoluvut.
Torjunnat ekassa 16-17.

Toiseen erään ei tunnuttu saavan koneita käyntiin ja vastustaja rokotti armotta kotijoukkueen virheistä karaten ennen ottelun puoliväliä jo 0-3 keulaan.
KuKi kavensi Jere Lehtosen onnistuessa, Seväsen ja Pepen esityöstä. VG-62 onnistui kuitenkin erässä vielä kahdesti ja tylyt 1-5 lukemat 40minuutin jälkeen.

Kolmannessa erässä maali-iloiteltiin peräti 9osumaa. Kotijoukkueen maaleista vastasivat Jere Lehtonen, Jasse Kulmala ja kahdesti Santeri Sevänen.
Sevänen nappasi myös Rantte-palkinnon tänään.
Revanssiin tulee mahdollisuus nopeasti kun VG saapuu jo ensi viikon keskiviikkona uudelleen kylään.

Tilastot

5 - 9

VG-62
- 11 - 44 - 4
33'MaaliLehtonen Jere
33'MaalisyöttöSevänen Santeri
33'2. maalisyöttöLehtonen Petteri
42'MaaliLehtonen Jere
42'MaalisyöttöSevänen Santeri
42'2. maalisyöttöJärvistö Erno
49'MaaliKulmala Jasse
49'MaalisyöttöJärvistö Jarkko
49'2. maalisyöttöMäkinen Severi
51'MaaliSevänen Santeri
51'MaalisyöttöLehtonen Petteri
59'MaaliVirta Tommi
59'MaalisyöttöSevänen Santeri