Luja - KuKi   6 - 1

Huittinen

Bensaloppu Huittisissa.

Luja HT - KuKi 6-1

Ohuella alakerralla tänään operoinut KuKi esitti erinomaista vieraspelaamista lähes kaksi erää mutta sitten loppui jaloista löpö ja kun se loppui tuli taululle turhankin rumat lukemat.

Eka erä oltiin suorastaan hyviä ja pidettiin Luja pois vaarallisilta paikoilta ja yksi koppa tehtiin itse. Kallioisen aloitusvoitosta E.Järvistö 2divarin parhaalle pakille eli Pepelle ja suomisarja tason lämäri takakulmaan 0-1.

2erässä pitkä vaihtoväli, 4pakkia ja kotijoukkueen parantunut liikkuminen veivät erän 2-0 kotijoukkueelle ja olisi ehkä voinut olla enemmänkin mutta kiitos Oksmanin, ei ollut. Toki olihan meilläkin paikkamme, mutta niitä ei nyt pystytty hyödyntämään.

43.57 ajassa tullut Lujan 3-1 yv-maali pakotti KuKi:n avaamaan omaa pakkaansa enemmän, joka taas tarjosi kotijoukkueelle ylivoimahyökkäyksiä lähes solkenaan, näitä Luja hyödynsi erässä vielä kolmesti ja ottelu päättyi 6-1 lukemiin.

Paikallaolleet 1+4+11 hatunnosto taistelusta ja siististä pelistä. Nyt on puolitoista viikkoa ja sitten 7.11 torstaina 2divarin lähes synnyinpaikassa eli Pori2 hallissa Karhu HT2 - KuKi 19.30 . Pilkkihaalaria nyt jo kaupasta ja omat eväät.

Tilastot
Luja

6 - 1

0 - 12 - 4 -
9'MaaliLehtonen Petteri
9'MaalisyöttöJärvistö Erno
9'2. maalisyöttöKallioinen Tino