Parainen

Parsport - KuKi 2-4 (0-2,0-0,2-2)

En trevlig resa till Pargas!!!

Torstain mukava reissu paraisilla, oli hauskaa matkalla, ennen peliä mutta jäällä olisi kaivattu rentoutta ja terävyyttä lisää.

Ensimmäisen erän alkupuolella oli lukuisia maalintekopaikka ja olihan niitä kotijoukkueellakin. Silloin kun maalinteon hätä on suurin kaivetaan esiin ne kovimmat kaverit ja niin nytkin Kuusiranta jakelee hyökkäysalueen kulmasta ja paikalle tulee PETRO HELMINEN ja ai että mikä viimeistely takayläkulmaan! Digitaalit 15.45 ja 0-1. Painakaa Helmisen nimi mieleen, tämän kauden maalit eivät jää tähän.
4sekunttia ennen erän loppua iski KuKi ylivoimalla, maalintekijänä Jasse Kulmala syötöillä J.Järvistö ja J.Lehtonen.

Toisen erään hyvä alku mutta maalinteko sakkasi ja sitten alkoi tökkimään moni muukin asia, J-P otti maalissa voittavia torjuntoja ja piti meidät kahden maalin johdossa.
Erätauolle 0-2 lukemista.

3erä alkoi siitä mihin toinen jäi.. tahmeaa niin tahmeaa. Vielä kun ajassa 44.17 iskee kotijoukkue itsensä maalinpäähän niin alkaa jännitys nousta.
Ei mene kuin kaksi ja puoli minuuttia kuin vastahyökkäyksestä iskee Sevänen, syötöillä E.Järvistö ja J-P.
Seuraavat hetket mennään kotijoukkue merkkisesti mutta häkki heiluu toisessa päässä kun ylivoimalla J.Virta ja Pohjonen rakentavat ja E.Järvistö iskee maalinedestä yläkulmaan 1-4.
Parsport kaventaa vielä 2-4 mutta siihen lukemat jäävätkin ja 3pistettä lähtivät Harjavaltaan.
Rantte luonnollisesti Helmiselle joka herrasmiehenä antoi hallihoitajalle narua että saa takayläsen kuntoon.