KuKi - KKV  1 - 7

Puustelli-Areena

Kokemäen tähtisikermä liikaa KuKi:lle.

KuKi - KK-V 1-7 (1-1,0-2,0-4)

Ensimmäinen erä oli vauhdikas ja fyysinen, iskuja otettiin ja annettiin. Rantte-palkinnolla palkittu Äärilä siirsi kotijoukkueen johtoon ajassa 7.41 Lanteen esityöstä. Vierasjoukkue KK-V tasoitti erän loppupuolella ja erätauolle mentiinkin 1-1 lukemista.

Toisen erän alku oli tahmea ja huolimaton alle 6minuuttia oli pelattu kun KK-V oli iskenyt itsensä 1-3 johtoon. Loppuerä eteni vierasjoukkueen kiekollisessa hallinnassa ja rahalla hankitut kovat pelurit näyttivät pelirohkeuden mallia.
KuKi:lla oli erässä omat paikkansa mutta ei saanut kavennusta aikaan. Toiselle erätauolle 1-3 lukemista.

Kolmas erä olikin selvästi vierasjoukkueen joka latoi 4lisäosumaa, kotijoukkueen ylihyökätessä. Voittajasta ei ollut tänään epäselvyyttä.
Hienoa nähdä että myös KK-V:een alkukauden kesälomalla ollut somevastaava on näyttänyt heräämisen merkkejä.