TÄYDEN KYMPIN ESITYS LOIMAALLA!!!

Rockets-KuKi 0-5 (0-0,0-3,0-2)

Aina niin ihana perjantai ehtoo ja Loimaa, ei helpoin mahdollinen yhdistelmä mutta huh huh mikä esitys!!!

Ennen peliä ihailtiin pimeätä hallia, tanssityttöjä, valoja jne.. siihen ihaileminen sitten jäikin.
Ensimmäisestä erästä otettiin ns. Torjuntavoitto kun erätulos oli 0-0. Tiiviisti puolustettiin ja terävästi hyökättiin.

Kakkoserään virkeinmielin ja nopein jaloin, viiden minuutin pelaamisen jälkeen Joonas Virta jatkaa E.Järvistölle joka levitti pitkin katon ledilyhtyjä Kallioiselle joka ei erehtynyt 0-1.
Ottelun puolivälissä nähtiinkin melkoinen show, kun Rockets pakki Mäkelä leikkasi polvella Äärilää. Tuomarilla käsi ylhäällä mut Kuparikiekon luunkova rautanyrkki Ruusunen ei katsonut teko hyvällä vaan riepotteli Rocketsin poikaa kun sitä kuuluisaa lakanaa.
Näistä seurauksena KuKi:lle 5minuutin ylivoima ja kun pohjilla oli melkein 2minuutin jäähy kotijoukkueella oli luvassa oranssipaitojen 5vs3 ylivoimaa.
Ja ylivoima jauhoi, ensin Pere ja J.Lehtonen jauhoivat kiekon euran rannikkotykki P.Lehtoselle joka latasi tyylikkään maalin 0-2.
Ei mennyt kuin reilu 2minsaa siirsi tämän alkukauden komeetta Nokkamies-Pohjonen 0-3 syöttö J.Lehtoselle.
Makoisista 0-3 lukemista erätauolle.

Kolmannen erän alku oli luvalla sanoen varovainen, joskin järkevä. Vastustaja ei tosin pystynyt murtautumaan KuKi:n keskustaan vaan oranssit pitivät keskustan tiiviinä ja iskivät vastaan. 0-4 näki iltavalot kun Pere ja Niemi siirtelivät kauniisti Äärilälle jonka ranne lauloi takapajatsoon.
Erän lopussa Kallioinen namutteli vielä J.Virralle kauniin maalin.

Olipahan Rantte-palkinnon pokannut J-P myös erinomainen maalissa mutta tämä oli se klassinen joukkueen voitto!

Sunnuntaina jatkuu kotihallissa 14.00 vastassa KK-V.